Bejelentés


Polgári Vélemény Új többség, Erős Magyarország


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás
Üdvözlet

Honlapunk Folyamatosan Szerkesztés Alatt Áll! De működik! :)
Figyelem!!! Az Európa Parlamenti Választás hírei percről percre követhető volt a www.valasztas.lapunk.hu weboldalon!

Created by OnePlusYou

Tisztelt Látogatóink!

Szervezetünk március 23-tól nagyszabású Újság gyűjtést szervez egész Komló területére! Azt szeretnénk ha végre legalább EGY Európai Játszótér épülhetne városunkban. Így várjuk mindenki jelentkezését, aki szívesen járulna hozzá, hogy tervünk végre megvalósulhasson.
Jelentkezéséhez kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, és kattintson a "Jelentkezem" nevű gombra.
Minden mező kitöltése kötelező!!!Amennyiben nem rendelkezik vezetékes telefonnal, esetleg, mobil telefonnal, vagy még nincs E-mail címmel, akkor kérjük ezeknek a mezőknek a helyére írjon egy 0-t. Viszont a három elérhetőség közül egy megadása KÖTELEZŐ, különben rendszerünk érvénytelennek tekinti az adatlapot.
Köszönjük!

Teljes neve:
Irányítószáma:
Helységnév
Közterület neve:
Jellege:
Házszám:
E-mail cím
Telefon/FAX:
Mobil:
Születési év:
A nap melyik szakában kereshetjük? (óra)


Hírdetni szeretne? Akkor jó helyen jár! - Hírdessen ITT! Jelentkezés a következő E-mail címen: polgariv@freemail.hu
Hírek
2009. augusztus 20.

Kedves látogatóink! Elkészült legújabb felmérésünk amivel Önök is hozzájárulnak rendezvényünk könnyebb, és jobb szervezéséhez. Kérünk mindenkit, hogy buzdítson még több embert, hogy szavazzon, hogy tényleg az Önök igénye tudjon érvényesülni ezen a Polgári Családi Napon is!

tovább >>


Helyi aktuális

Elkészült kérésre a legújabb közvéleménykuttásunk a helyi régiót tekintve. Reméljük, minnél többen szavaznak majd itt is, hogy lássuk is valójában az Önök véleményét a tényleg bennünket, itt élőket érintő dolgokról.

tovább >>


Új kérdőív!

Elkészült a 2009 legfrissebb közvéleménykutató felmérése, melyre nagyon sok kitöltött űrlapot várunk vissza. Ne feledjük, ez lesz 2009 egyik legnagyobb eseménye. Kérünk mindenkit, hogy a kérdőív kitöltésével segítse munkánkat! Köszönjük!

tovább >>


Képgalériánk Nyílt!

Üdvözlök Mindenkit! Új aloldallal bővítettük oldalunkat. Az eddigi rendezvényeinkől láthatnak egy kis fotósorozatot, valamint az augusztus 20-i rendezvényről egy minivideót. Mindezt a Képgaléria 2008 oldalon találhatják. Jó szórakozást!

tovább >>


ÚJ KÉRDŐÍV!!!

Már fel is töltöttük a legújabb kérdőívünket, melyben szintén kiváncsiak vagyunk az Önök véleményére, és szeretnénk így átlagolva megmutatni, hogy miként is történik Önöknél a karácsony környéki vásárlás. Kérek minden idelátogatót, hogy ne hagyja ki! Köszönettel: a szerkesztőség

tovább >>


Kialakulóban

Kedves Látogatók! Örülünk annak, hogy oldalunkra látogatott, és mint bizonyára Ön is tapasztalja, egyre jobban fejlődik az oldalunk. Munkánkat kérjük Ön is segítse a kérdőívünk kitöltésével. Köszönjük

tovább >>Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!